Det bliver nogle helt igennem fabelagtige hold og opgør, vi får mulighed for at opleve i år i London og München.

Først og fremmest må vi sige, at NFL indtager Tyskland med et brag, når Tampa Bay Buccaneers skal møde Seattle Seahawks.

Det er d. 13. november på Allianz Arena i München. NFL har før spillet træningskampe i Tyskland, men aldrig en ægte grundspilskamp. Kampen på Allianz Arena markerer den første af fire kampe i Tyskland over de næste fire sæsoner, hvor München og Frankfurt skiftes til at være vært.

Det giver dig chancen for opleve en levende legende, når Tom Brady og Buccaneers tager imod Seattle Seahawks, som Tom Brady i øvrigt besejrede i Super Bowl 49.

Tampa Bay Buccaneers – Seattle Seahawks
Allianz Arena, München
Søndag 13. november, 2022
Skriv dig på venteliste nu

Tre kampe i London og endelig kommer Packers

31 NFL-hold har spillet en kamp i Europa. Det eneste hold der mangler er Green Bay Packers, men det laves der om på nu.

Green Bay Packers – New York Giants

Packers med Aaron Rodgers ved roret møder i spilleuge 5 New York Giants på Tottenham Hotspur Stadium. Det er en smule ærgerligt, at kampen spilles der og ikke på Wembley, da sidstnævnte har plads til 20.000 tilskuere mere.

Opgøret bliver totalt udsolgt, og skal du gøre dig håb om billetter til Packers-premieren, så anbefaler vi, at du skriver dig op hos vores rejsepartner LA Travel.

Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 9. oktober, 2022
Skriv dig på venteliste nu

New Orleans Saints – Minnesota Vikings

Men allerede ugen inden er der storkamp samme sted, når et par moderne rivaler møder hinanden. New Orleans Saints og Minnesota Vikings er blandt de allermest populære hold i Danmark, og de krydser klinger i Tottenham d. 2. oktober.

Saints og Vikings har spillet nogle vanvittige slutspilskampe mod hinanden i de seneste 10 år, og lad os bare håbe på en underholdende affære igen.

Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 2. oktober, 2022
Forudbestil dne billetter nu

Jacksonville Jaguars – Denver Broncos

London-kampene slutter af med endnu et lækkert opgør, når NFL efter to års fravær endelig vender tilbage til Wembley. Jacksonville Jaguars foretrækker at spille der, og de møder ingen ringere end Denver Broncos med Russell Wilson i år. Den erfarne Super Bowl vinder for sin nye klub mod det unge håb Trevor Lawrence, der faktisk vandt karrierens første kamp i London sidste år.

Vi laver kampen med billet og hotel til en vanvittig god pris.

Wembley Stadium
Søndag 30. oktober, 2022
Køb nu: Pris kr. 2995,-