Arizona Cardinals, Green Bay Packers, Jacksonville Jaguars, New Orleans Saints og Tampa Bay Buccaneers er de fem mandskaber, der skal spille NFL-kampe uden for USA i 2022-sæsonen.

NFL-sæsonen anno 2021 er forbi, og derfor skal vi bruge det næste halve år på at se frem mod den nye sæson.

For europæiske og internationale fodboldfans er en af forårets største og sjoveste nedslagspunkter, når kampene i NFL International bliver annonceret.

Mandag den 28. februar har NFL offentliggjort de fem “hjemmebanehold” i 2022-sæsonens fem kampe væk fra amerikansk jord. Arizona Cardinals er værter for NFL’s tilbagevenden til Mexico City, mens Green Bay Packers, Jacksonville Jaguars og New Orleans Saints skal spille i London.

Læs også: Say Cheese – Endelig kommer Packers til Europa

Som vi kunne løfte sløret for her på Gul Klud mandag, så har Tampa Bay Buccaneers fået æren af at være det første NFL-mandskab, som har hjemmebane til en officiel NFL-kamp i Tyskland, der spilles på Allianz Arena i München.

Det er dog endnu uvist, hvilke fem modstandere de fem “hjemmebanehold” får i de internationale kampe. Meldingerne fra diverse medier går dog på, at Tampa Bay skal møde Kansas City i en rematch af Super Bowl LV.

Arizona Cardinals kamp i Mexico skulle faktisk allerede været blevet spillet i 2020-sæsonen, men Covid-19-pandemien aflyste dengang kampen.