Indianapolis Colts beholder receiver T.Y. Hilton i egne rækker, selvom Ravens tilbød ham flere penge.

Carson Wentz er glad. Den nye quarterback hos Colts, får lov at lege med klubbens mest rutinerede receiver, der var free agent, men valgte at blive i klubben, selvom han havde andre og større tilbud på hånden.

Kontrakten er på ét år til en værdi af 10 millioner dollars, med de 8 millioner garanteret, oplyser klubben på sin egen hjemmeside.

Colts flirtede også med Sammy Watkins, som skulle have været på besøg i Indianapolis tirsdag, men i stedet valgte de altså at forlænge med Hilton.

Han har haft over 1000 yards i fem af sine ni sæsoner for Colts, og beviste i anden halvdel af sidste sæson, at han skadesfri stadig er et farligt og effektivt våben.

Den 31-årige Hilton ønskede heller ikke at forlade det eneste NFL-hold, han har spillet for, siden Colts dratede ham i tredje runde i 2012. Han fik en langsom start sidste år, men sluttede stærkt og greb fem touchdowns fra spilleuge 11 og frem.

Ifølge kilder tæt på Baltimore Ravens tilbød de TY Hilton en tre-årig kontrakt og væsentligt flere penge, men alligevel valgte TY Hilton at blive “hjemme”. Dermed gambler han på sig selv og håber på at få en større kontrakt – enten med Colts eller et andet sted – når lønloftet i de kommende år justeres i henhold til NFLs nye kæmpestore TV-aftale.

Colts receiver-korps til den første sæson med Carson Wentz som quarterback består nu af Hilton, andenårs-spilleren Michael Pittman, Parris Campbell og Zac Pascal. Den nye quarterback virker også pænt tilfreds med, at Hilton nu bliver i Indy.