Colts rookie receiver Adonai Mitchell skal spille med nr. 10 i NFL, og det er der en helt særlig grund til.

Indianapolis Colts rookie wide receiver Adonai Mitchell – eller bare AD Mitchell – var udset til at blive valgt i første runde af NFL draften. I stedet kunne han se den ene spiller efter den anden få råbt sit navn højt, mens han sad og ventede og ventede .

Faktisk blev han først valgt med pick 52, svarende til pick 20 i anden runde, og han blev valgt som blot den 11. receiver i draften.

Nu har Mitchell valgt at spille i trøje nr. 10, hvilket er lig med antallet af receivere, der blev taget foran ham i draften.

“Jeg valgte oprindeligt et andet nummer, men så var jeg bare sent oppe og tænkte over det” sagde Mitchell for nylig til The Athletic. “Jeg kunne ikke slå tanken ud af hovedet.”

Han spillede i øvrigt for to forskellige collegehold med nummer 5 begge steder. Så 5 plus 5 giver også trøjenummer 10.

De 10 receivere foran Mitchell inkluderede Marvin Harrison Jr., Malik Nabers, Rome Odunze, Brian Thomas Jr., Xavier Worthy, Ricky Pearsall og Xavier Legette i første runde, og så Keon Coleman, Ladd McConkey og Ja’Lynn Polk i anden runde før rutschebaneturen endelig stoppede for den 21-årige receiver med to college-mesterskaber i bagagen.

Læs også: NFL draften: Alle runder, alle picks.

Med nr. 10 på brystet sender Mitchell nu et signal til de andre 31 klubber, der havde muligheden for at vælge ham, men valgte at gå i en anden retning.

På forhånd var AD Mitchell af de fleste eksperter udset til at være den femte- eller sjettebedste receiver i årets unge kuld af håbefulde college-spillere, men historier om sukkersyge og humørsvingninger fik måske NFL-holdene til at trække følehornene til sig.

Da Colts så skulle vælge i anden runde, kunne de ikke dy sig. En spiller med det talent så sent var næsten for godt til at være sandt. Så de nappede Mitchell, og dermed kommer han nu ind på et hold med andenårsspiller Antony Richardson som quarterback og receiver-kolleger som Michael Pittman Jr. og Alec Pierce. Det ligner allerede en eksplosiv trio.

Læs også: Her er alle Indianapolis Colts’ draft picks