Carson Wentz er efter sigende blevet sine ankelproblemer kvit og vil derfor blive kastet i kamp mod Tennessee Titans allerede i aften.

Det har været en turbulent sæsonstart for Indianapolis Colts og Frank Reich. Foruden at have tabt sæsonens første to kampe til henholdsvis Seattle Seahawks og Los Angeles Rams har truppen også døjet med adskillige skader.

Listen tæller profiler såsom Quenton Nelson, Darius Leonard, Ryan Kelly, Xavier Rhodes og – ikke mindst – Carson Wentz, der alle døjer med skader af et vist omfang.

Læs også: Hard Knocks skal følge Colts gennem 2021-sæsonen

Carson Wentz forstuvede senest begge ankler i opgøret mod Los Angeles Rams og derfor var han særdeles tvivlsom til aftenens vigtige divisionsopgør mod Tennessee Titans (1-1).

Men til trods for at Wentz kun har trænet med på begrænset basis siden i fredags, ventes han at starte i aften. Det melder bl.a. ESPN og NFL Network.

Carson Wentz vil utvivlsomt være begrænset i sin mobilitet og evne til at undslippe presset, såfremt han spiller. Det er skidt nyt for Colts’ fans, da Carson Wentz i forvejen tog flest sacks i 2020 med 50 styks.

Hvis Carson Wentz ikke viser sig i stand til at gennemføre opgøret, ventes Brett Hundley eller Jacob Eason at overtage tøjlerne til Colts’ angreb. Sidstnævnte kom i aktion, da Wentz udgik mod Los Angeles Rams i seneste spillerunde, hvortil han ramte på to af fem kast for 25 yards og en interception.

Tennessee Titans og Indianapolis Colts brager sammen kl. 19.00 dansk tid i aften – søndag d. 26. september.