For første gang nogensinde dækker Hard Knocks et hold gennem deres regulære sæson. Indianapolis Colts er holdet, det dygtige Hard Knocks-crew skal følge i holdets kamp for at nå årets slutsspil.

HBO har produceret 16 sæsoner af Hard Knocks-serien, der hidtil altid har taget udgangspunkt i holdenes sæsonoptakter. Med skiftet fra forsæson til grundspillet, lader serien nu til at gå ind i en ny æra.

Se Hard Knocks med NFL Gamepass – Prøv det gratis i en uge

Beslutningen skyldes muligvis seriens seertal, der har været falende. Hvad de faldende tal skyldes, er dog svært at sige. Om seere ikke længere forføres af at følge spillere på kanten af holdkortets kamp for at sikre sig en plads på holdet, eller om pre season ikke er nok til at få folk til skærmen ved nok kun HBO.

Ideén om at følge et hold i den regulære sæson er dog ikke helt ny. Amazon Studios’ All or Nothing, der dokumnterede et holds sæson fra ende til anden, kørte mellem 2015 og 2019.

En af de mere interessante historer, der må forventes at blive dækket, er Carson Wentz, Colts’ nye QB, der er blevet genforenet med Frank Reich, hvem han arbejde sammen med i sin næsten MVP-sæson med i Philadelphia. Wentz er ydermere et spændende emne at følge, fordi han har været vokal modstander af vaccination mod COVID-19.

Den nye sæson har Hard Knocks har premiere den 17. november på HBO MAX. Der udkommer et nyt afsnit hvert onsdag, og skule Colts nå slutspillet, kunne serien fortætte ind i playoffs.