NFL Scouting Combine er kun få dage væk. Her kan du gense en af de allermest imponerende præstationer fra sidste år, da runningback Saquon Barkley blæste folk omkuld med sine atletiske evner.

I den kommende uge samles over 300 af de bedste spillere fra college i Indianapolis, hvor de skal forsøge at imponere de 32 NFL-hold til NFL Scouting Combine i håbet om at blive valgt i draften i slutningen af april.

Danske Hjalte Froholdt er blandt de unge håbefulde spillere, der får den 26. februar til 4. marts både skal mødes med og interviewes af klubberne samt testet i alt fra stående længdespring over en 40-yard-sprint til forskellige positions-specifikke øvelser.

Hvert år der spillere, der havde ønsket, de aldrig var mødt op, men der er også spillere, der virkelig gør sig selv en tjeneste ved at gøre sig positivt bemærket til det store udstillingsvindue. En af dem, der gjorde det sidste år, er den nuværende New York Giants-runningback Saquon Barkley, der sprintede og sprang sig til opmærksomhed.

Herunder kan du se, hvordan Barkley brillerede ved sidste års Scouting Combine: