En vild handel mellem Houston Texans og Carolina Panthers holder ikke vand.

Rygter fortsætter med at svirre omkring en potentiel kæmpe Deshaun Watson handel, og Carolina Panthers har været nævt som en mulig ny arbejdsgiver for den utilfredse quarterback.

Ifølge ESPN journalist David Newton, så er Panthers fast besluttet på at få fat i den helt rigtige løsning på quarterback, og Watson står øverst på ønskelisten.

“Panthers vil gøre alt, hvad der kræves for at få Deshaun Watson” siger David Newton, “Ejer David Tepper ønsker at vinde en Super Bowl. Det har han gjort klart. Og han ved, at det kræver en quarterback. Hvis man ser bort fra Kansas City Chiefs, så viser de senere år, at den hurtigste måde at gøre det på, er at handle dig til en top-quarterback i stedet for at drafte en i første runde. Bare spørg Tampa Bay Buccaneers”.

Efterfølgende har David Newton spekuleret i, at Panthers ville sende runningback Christian McCaffrey plus tre 1.-runde picks til Houston, blandt andet pick nr. 8 i dette års draft.

Mange forskellige nyhedskilder har citeret Newton for at dette er et faktuelt scenarie, men sandheden er helt anden. Newton kom med sin udtalelse i forbindelse med at han skulle lave en “modig forudsigelse” vedrørende 2021-sæsonen.

McCaffrey blev draftet som spiller nr. otte i 2017-draften, mens Deshaun Watson var pick nr. 12 året efter. De er begge blevet ansigtet på deres respektive mandskaber, men McCaffrey er altså ikke umiddelbart en del af en Deshaun Watson handel, så hvis du ser den historie andensteds, så er der næppe hold i den.

Det er også stadig usikkert om en Deshaun Watson handel overhovedet bliver aktuel, eller han finder fælles fodslaw med Texans.

Watson har desuden vetoret, når det kommer til handler, og skal selv acceptere et givent hold, så ønsker Watson ikke at blive handlet til f.eks. Panthers eller andre (uanset prisen), så kan han vælge at annullere aftalen via den no-trade-clause, der er indskrevet i hans nuværende kontrakt.