Houston Texans afviser ikke længere at trade Deshaun Watson, men klubben ønsker god kompensation for quarterback-stjernen

Deshaun Watsons situation er stadig meget uklar, da spilleren stadig efterforskes af både NFL og politiet i sagen om seksuelle krænkelser overfor op mod 22 kvindelige massører i Houston-området.

Trods dette holder Watson stadig fast i sit ønske om en trade væk fra Houston Texans, men en bejler skal være klar til at smide guld og grønne skove efter Texans, hvis en handel skal lykkedes.

Ifølge ESPN ønsker Texans en “kombination af 5 høje draftvalg og startende spillere” for den 25-årige quarterback.

Også NFL Network har talt med kilder tæt på situationen, og ifølge mediets journalister Ian Rapoport og Tom Pelissero ønsker Texans “minimum tre førsterundevalg”.

Det er en høj, men fair pris for en spiller, der i flere stræk har vist sig som en af NFL’s bedste quarterbacks. Watsons juridiske situation spiller dog en enorm rolle, og et hold vil næppe turde trade for quarterbacken, før både politiet og NFL er færdige med efterforskningsarbejdet.

Når det sker, er særligt tre hold værd at holde øje med.

Miami Dolphins har to førsterundevalg i både 2022- og 2023-draften, og hvis ikke Tua slår til, kan Watson blive interessant. Philadelphia Eagles kan have hele tre førsterundevalg i 2022-draften, hvis Carson Wentz spiller 75% af Colts’ offensive snaps i denne sæson. Dertil kan klubbens eget draftvalg være i toppen af draften, hvis ikke Jalen Hurts spiller bedre end sidste sæson. Og sidst men ikke mindst er Denver Broncos kun en dygtig quarterback fra at kunne konkurrere om en Super Bowl, og hverken Drew Lock eller Teddy Bridgewater er inspirerende løsninger.

Læs også: Forvirringen fortsætter. Deshaun Watson klar til training camp