Houston… We have a problem!

Det vil være synd at skrive, at sæsonen har udartet sig, som de havde håbet i Houston. Love Smiths tropper har bare vundet en enkelt af de første ti kampe, hvilket især skyldes, at angrebet ikke har fået klaveret til at spille. Foreløbigt har Texans scoret tredje færrest point (15,9), produceret færrest yards (285,9) og tilladt knap tre sacks (2,8) pr. kamp i 2022.

Nu har Lovie Smith taget konsekvensen og bænket sin quarterback Davis Mills til fordel for Kyle Allen.

Davis Mills imponerede ellers i sin debutsæson i fjor, hvor han var et uventet lyspunkt på et ellers uimponerende Texans-mandskab. Mills har dog haft svært ved at tage det næste skridt i år, hvor han foreløbigt har kastet 2.144 yards, 11 touchdowns og 11 interceptions, mens hans QB-ratning er på sølle 29.4, hvilket er nummer 31 i NFL.

Spørgsmålet er så, om Texans’ lykke skifter med Kyle Allen under center? Oprindeligt gik Allen undraftet, før han fik spilletid i Carolina og Washington. Samlet set står Allen noteret for 17 kampe i NFL, hvori han har ramt på 63,1 pct. af sine kast for 24 touchdowns og 17 interceptions.

I første omgang skal Kyle Allen og Texans forsøge at holde trit med Dolphins’ eksplosive angreb, når de gæster Miami søndag kl. 19.00 dansk tid.