Houston Texans-quarterback Deshaun Watson var mandag tilbage på træningsbanen med sine holdkammerater – for en stund.

Deshaun Watson er måske det største spørgsmålstegn i NFL lige nu. Den dygtige quarterback er fortsat Houston Texans-spiller, men ønsker at komme væk. Samtidig bliver han fortsat undersøgt af både NFL og politiet efter 22 sagsanlæg, hvor han anklages for seksuelt angreb i forbindelse med massage-sessioner.

Det har skabt en noget prekær situation i Houston.

Derfor var det et mærkeligt syn, da Deshaun Watson for halvanden uge siden var at finde på træningsbanen til starten af Texans’ træningslejr. Efter et par dage var Watson dog pludselig fraværende igen, før det blev meddelt, at quarterbacken døjede med småproblemer i både ankel og læg.

Læs også: Lamar Jackson er coronafri

Mandag var Deshaun Watson igen tilbage på græs. Før træningen gik i gang, havde Watson en samtale med Houstons general manager, Nick Caserio. Det beretter ESPN Sarah Barshop.

Ifølge flere meldinger fra journalister virkede Watson til at være i fint humør på trods af den store usikkerhed om hans fremtid. Men det varede kun en stund. Før træningen for alvor kom i gang, forlod Watson nemlig banen og gik ind i Texans’ indendørs’ træningskompleks.

Houston Texans er villige til at trade Deshaun Watson, men kræver angiveligt flere førsterundevalg i en eventuel handel.