Danske Hjalte Froholdt er tilbage på 100 procent efter den skulderskade, der kostede ham hele rookie-sæsonen i New England. Ifølge journalisten Doug Kyed, der følger Patriots tæt, er der positive udsigter for Froholdt i 2020.

Den forgangne NFL-sæson leverede både formidabel underholdning, suveræn football og masser af herlige historier. Men 2019 manglede én ting: Danske Hjalte Froholdt.

New England Patriots-spilleren blev skulderskadet i preseason og sad ude resten af sæsonen. Derfor har den offensive linjemand stadig sin officielle debut til gode på Bill Belichicks mandskab, men noget kunne tyde på, at den kunne komme til efteråret.

Læs også: Husker du Froholdts imponerende combine: Se højdepunkterne her

Gul Klud har talt med journalist Doug Kyed, der dækker Patriots tæt for NESN. Han har særdeles positivt nyt om Froholdt:

“Hjalte er bestemt med i kampen om startpladsen på venstre guard, hvis Joe Thuney smutter i freagency, som det forventes. Jeg talte med en kilde i aftes, der har store forhåbninger til Froholdt i 2020. Han påpegede, at Froholdt er af den rigtige støbning og har de atletiske evner, som Patriots søger i en offensiv linjemand,” siger Kyed.

Doug Kyed skriver derudover på Twitter, at Froholdt er ‘fuldstændig rask’ og dermed klar til den kommende sæson.

23-årige Hjalte Froholdt blev valgt i fjerde runde af Patriots som den 118. spiller i 2019-draften. Han blev dermed den første dansker til at blive draftet siden Pro Football Hall of Fame’er Morten Andersen.