Efter en god start på karrieren som NFL-spiller må danske Hjalte Froholdt erkende, at træerne ikke vokser ind i himlen.

Flotte takter, masser af rosende ord og en fornem rangering som for-sæsonens 6. bedste spiller på sin position. Det var status for Hjalte Froholdt efter to kampe for New England Patriots.

Hans tredje kamp for klubben blev mindre succesrig, og han blev blandt andet dømt for en holding og opgav et sack undervejs i kampen mod Carolina Panthers.

I et conference call med New England Patriots’ træner for den offensive linje (Hjaltes position, red.) Dante Scanecchia lagde den erfarne coach ikke fingre imellem, da snakken faldt på hans nyeste spiller.

Især var den 23-årige danskers penalties kilde til lidt irritation hos den legendariske træner, men han roste dog også Hjalte for både god arbejdsmoral og den udvikling, han har gennemgået.

Spørgsmål: Hvad er dit indtryk af rookie Hjalte Froholdt?

Dante Scanecchia svar:
– Han spillede mod de bedste af de bedste på college niveau. Hans samlede football-baggrund er ikke stor. Han har spillet high school football i Amerika og på college i Amerika.

– Han er en klog dreng, og han forstår en masse ting. Vi prøver, at få ham til at være mere disciplineret i de ting, han gør, og mindre vild i de ting, han gør.

– Han har fire holding-straffe i tre kampe, og det er uacceptabelt. Der er vaner, som vi er nødt til at ændre, og teknikker, hvor vi skal gøre ham bedre. Han arbejder hårdt og prøver sit bedste på at gøre alt rigtigt.

– Vi er tilfredse med hans udvikling, men vi har lang vej endnu.

Du kan finde hele interviewet i artiklen fra CLNS Network