Green Bay Packers har sendt en af sine bedste spillere, pass rusher Za’Darius Smith, på Injury Reserve. Som minimum misser han de næste tre kampe med en nagende rygskade.

Selvom han var aktiv i Packers’ pinlige nederlag til New Orleans Saints i spiluge 1, spillede han kun 18 snaps. I flere måneder har Za’Darius Smith døjet med en nagende rygskade, og det er den, Packers tillader Smith at komme sig over ved at sende ham på skadeslisten de næste par uger.

Man har stået med valget, udtaler holdets cheftræner, Matt LeFleur, om man gav Smith en begrænset rolle gennem sæsonen, eller hvilede ham nogle uger. Packers har således valgt sidstnævnte. Det virker som et fornuftigt valg, når Packers, trods den katastrofale start på sæsonen, stadigvæk er storfavoritter til at tage NFC North. Løsningen burde nemle ummidelbart sikre, at Smith er mere eller mindre fuldt tilgængelig resten af sæsonen, også slutsplillet.

Smith’s fravær er dog imidlertid ikke positivt nyt for et Packers-forsvar, for hvem han er en bærende figur. De fik nemlig en særdeles skidt start på sæsonen. I første omgang møder Packers dog divisionsrivalerne Detroit Lions, der skulle være en mere overkommeligt udfordring. I de to efterfølgende uger, som Smith som minimum misser, møder holdet San Francisco 49’ers og Pittsburgh Steelers.

I sin karriere er Ze’Darius Smith krediteret for 44,5 sacks, hvoraf 26 af dem er kommet i hans foreløbie to år som Green Bay Packers-spiller.