Han har i mange år været en af de bærende kræfter på Packers-forsvaret, men nu er Mike Daniels fortid i Green Bay. Holdet har fritstillet ham kort inden årets træningslejr.

August betyder ikke kun træningslejr og integration af holdets unge spillere. Det betyder også ofte farvel til aldrende spillere gennem trades eller fyringer. Green Bay Packers er ofte garant for nogle lidt overraskende fyringer, og 2019 bliver ingen undtagelse.

Den dygtige defensive tackle Mike Daniels, der i mange år har været en af de bærende kræfter på forsvaret, er overraskende blevet fritstillet kort inden Packers møder ind til årets træningslejr. Fyringen sparer Packers for omkring 8 millioner dollar.

Fyringen kommer en dag efter Packers forlængede kontrakten med den defensive linjemand Dean Lowry, og det virker til, at Packers føler, de har afløseren klar i kulissen.

30-årige Mike Daniels blev valgt i fjerde runde af 2012-draften og har aldrig spillet for andre hold end Packers. I 2018 havde Daniels sin dårligste sæson i en del år, da kun nåede to sacks, inden han blev skadet i uge 11 og missede resten af sæsonen.

Interessen for Daniels forventes at være ganske stor, og han kan nu frit vælge og vrage mellem de andre NFL-hold.