Green Bay Packers’ stjerne-runningback Aaron Jones er ikke sur over, at holdet brugte et 2020-andetrundevalg på runningback AJ Dillon

Green Bay Packers havde en af ligaens mest omtalte draftklasser.

Selvom valget af quarterback Jordan Love stjal overskrifterne, så undrede det også mange, at klubben valgte runningbacken AJ Dillon i anden runde – selvom man allerede har den talentfulde Aaron Jones i folden.

Og i et interview på NFL Network åbnede Jones op for, hvordan han har det med, at klubben brugte et højt draftvalg på at hente en konkurrent.

– Sådan er det i NFL. De hiver nye spillere ind hver eneste dag for at konkurrere, så det får mig bare til at spille endnu bedre, og jeg glæder mig til at møde ham, træne med ham, lære ham spilbogen og så videre, fortalte Jones til NFL Networks Andrew Siciliano.

Aaron Jones havde en fremragende 2019-sæson, hvor han løb bolden 236 gange for 1.084 yards (4,6 yards per løb) og 16 touchdowns og greb 49 bolde for 474 yards og yderligere tre touchdowns.

Jones må være at betragte som den sikre starter i 2020, men han har kun et år tilbage på sin nuværende kontrakt, og han og Packers er endnu ikke nået til enighed om en forlængelse.

Listen over klubber, som har betalt deres runningback og fortrudt det, er lang: Falcons med Devonta Freeman, Rams med Todd Gurley, Texans med Lamar Miller, Cardinals med David Johnson etc.

Og måske er Packers bange for at blive en del af den klub?

AJ Dillon er ikke nødvendigvis en trussel mod Aaron Jones i 2020. Men han kan være hans erstatning i 2021.