En deltager stillede et genialt sidste spørgsmål i quiz-programmet Jeopardy.

Green Bay Packers quarterback Aaron Rodgers agerer i disse uger gæstevært for Jeopardy, hvor han i 10 programmer skal stå i spidsen for det legendariske quizshow.

Programmet slutter af med ét spørgsmål, hvor deltagerne skal satse et beløb og så svare på spørgsmålet. Ved et forkert svar mister deltageren pengene, mens et korrekt svar giver dobbelt op.

I den forgangne uge var Scott Shewfelt deltager i programmet og kunne ikke svare på det sidste spørgsmål, så han skrev i stedet denne geniale kommentar på skærmen.

“Hvem ville sparke det field goal?”

Spørgsmålet er selvfølgelig en direkte reference til en meget afgørende situation i NFC-finalen, hvor Packers sparkede et field goal i 4. quarter, selvom de var bagud med 8 point til Buccaneers.

Mange stillede efterfølgende spørgsmål til, hvem der kaldte det spil, og hvorfor man overhovedet ville sparke et field goal der.

Aaron Rodgers tog situationen med ophøjet ro og god humor.

Rodgers vil gerne vær fast vært for Jeopardy

Jeopardy mistede sin mangeårige vært, Alex Trebek, da han døde sidste efterår, og mens tv-selskabet ABC leder efter en ny vært, får flere kendte muligheden for at gæsteoptræde.

Aaron Rodgers fortalte efter premieren, at han godt kunne se sig selv som vært på programmet, når NFL-karrieren er slut, men var ikke afvisende for at bijobbe lidt, før han trækker stikket.

Hans næste show er mandag aften, og så er han vært ugen ud. Rodgers har dog allerede luftet tanken om, at han kan varetage rollen som vært for Jeopardy, samtidig med at han spiller quarterback for Packers.