Den første uges træninger som starter for Green Bay Packers kunne være gået bedre for quarterback Jordan Love.

Lokale journalister, der var til stede i løbet af den første uges træninger i Green Bay, virker bekymrede over Jordan Loves spil. Således rapporterer flere medier om dårlige kast og mangel på kemi med receiverne.

Sent i tirsdagens træning havde Love kun ramt på tre ud af 12 kast i 11-mod-11 spil. Og så manglede forsvaret endda begge sine startende cornerbacks, da Jaire Alexander og Rasul Douglas sad ude. Love sluttede 6 af 16 med tre touchdowns – alle kastet i den sidste træningssession som udelukkende fokuserede på goalline og red zone spil.

Prøv NFL GamePass gratis

Love fik tre kast vippet eller slået ned, en enkelt kast tabt af sin receiver. Han undgik interceptions, selvom et enkelt kast ifølge lokale journalister burde have været grebet af linebacker De’Vondre Campbell.

Selv maner Jordan til Love til ro: “Det er stadig tidligt i processen,” sagde Love efter træningen. “Det er vores første uge, hvor vi træner, og hvor vi spiller mod forsvaret. Det er ikke perfekt lige nu, og det var vi klar over på forhånd.”

Læs også: Packers sender Aaron Rodgers til Jets

På den positive side kastede han touchdowns til tre forskellige spillere. Christian Watson, Romeo Doubs og Samori Toure scorede alle i træningen, og de tre virker som hans foretrukne mål lige nu.

Love skal fortsætte med at bygge kemi med dem og holdets tre rookies, receiver Jayden Reed og de to tight ends Luke Musgrave og Tucker Kraft.