Først lignede det en aprilsnar, men den er god nok. Packers quarterback skal være vært for det legendariske quiz-program.

Når man er quarterback i NFL for selveste Green Bay Packers, forsvarende MVP og tidligere Super Bowl vinder, så får man chancer og muligheder vi andre dødelige kan kun drømme om.

Således skal Aaron Rodgers nu være gæstevært for quizshowet Jeopardy i 10 programmer begyndende mandag aften amerikansk tid.

Den 37-årige quarterback har tidligere selv deltaget og vundet i en celebrity-udgave af Jeopardy, men nu får han altså chancen for at vise sit værd i spidsen for programmet.

Jeopardy mistede sin mangeårige vært, Alex Trebek, da han døde sidste efterår, og programmet har ikke fundet en ny fast vært endnu. Flere kendisser er inde og prøve kræfter med værtsrollen, mens tv-selskabet ABC leder efter en ny vært.

Aaron Rodgers fortalte til ESPN, at han forberedte sig minutiøst til rollen med timevis af videokigning og masser af noteskrivning, nærmest som at forberede sig til en footballkamp.

Hans første show er mandag aften, som du kan se en lille forsmag på her:

Aaron Rodgers har tidligere prøvet kræfter med både tv, reklamer og endda den populære tv-serie Game of Thrones, hvor han sammen med blandt andre danske Bjarke Ingels var en af mange kendte statister i den store dragescene i næstsidste afsnit.

Nu skal han foreløbigt være vært på Jeopardy i to uger, og med en god indsats er det næste skridt efter NFL-karrieren måske sikret.