NFL står bekendt for Not For Long, det refererer oftest til en hel karriere, men som veteran Russell Bodine måtte erfare, kan det også dreje som om tiden i en klub.

Center Russell Bodine nåede at spille en uge for New England Patriots, inden det blev til en fyreseddel fra klubben. New England havde ellers sendt et sjetterundevalg til Buffalo Bills for at få den erfarne linjemand til klubben, men efter blot syv dage, er han nu arbejdsløs. 

Den 27-årige center fik sin NFL-start i 2014, da Cincinnati Bengals draftede ham i fjerde runde. I sine første fire sæsoner tørnede han ud for Bengals, og startede samtlige kampe i grundspillet. Inden 2018-sæsonen skiftede han Cincinnati ud med Buffalo, hvor det blot blev til ti kampe fra start. Han har aldrig været en stjerne som professionel, men var udset som en brugbar reserve, da han kan spille både center og guard, en værdifuld egenskab i NFL.

Efter fritstillelsen af Bodine har Patriots hentet James Ferentz tilbage. Den 31-årige offensive linjemand fik sin fyreseddel i lørdags, efter New England havde foretaget handlen for Bodine. Veteranen har været i Patriots-organisationen siden 2017, først på practice squad og senere på det officielle holdkort. Sidste år var han aktiv i to kampe, og det forventes han skal være reserve til Ted Karras.

Bodine er i midlertidig fri se sig om efter en ny arbejdsgiver.