Green Bay var for andet år i træk i NFC-finalen, men måtte endnu engang tage hjem med et nederlag i bagagen, nu presser lønloftet til fyringer.

Packers er et af 11 mandskaber, der forventes at have lønninger for mere end lønloftet tillader i den kommende sæson, og det får allerede konsekvenser nu. Klubben har fritstillet linebacker Christian Kirksey og offensive tackle Ricky Wagner. Begge spillere kom til klubben før den netop afsluttede sæson, dermed fik de begge blot én sæson i Green Bay.

ESPNs Adam Schefter kunne fortælle om fyringerne på Twitter.

Kirksey var tilset en stor rolle i forsvaret, der i den grad manglede en dygtig linebacker på indersiden. Den tidligere fanfavorit hos Cleveland Browns har et pænt topniveau, men skader har desværre for ham været et stort tema i karrieren. Det blev også den primære historie i den ene sæson for Packers. Den 28-årige forsvarsspiller spillede i 11 af 16 mulige kampe i år og var ikke nogen gevindst for holdet.

Mere solid var Ricky Wagner, der var aktiv i alle kampe i sæsonen og spillede ni kampe fra start. Den 31-årige højre tackle, der har en fortid i Baltimore og Detroit, leverede en fornuftig sæson, hvor det ikke blev til mange fejl. Han bør ikke have svært ved at finde nyt arbejde i løbet af foråret.

De to fyringer sparer Green Bay næsten ti millioner dollars i forhold til lønloftet. Det er penge, der kan bruges på nogle af holdets prominente free agents som eksempelvis runningback Aaron Jones eller den dygtige center Corey Linsley. Pengene kunne også bruges på free agent J.J. Watt, der er født og opvokset i staten og med garanti være et yderst populært navn hos fanbasen.