Detroit Lions havde ikke den sæson, som holdets nye cheftræner Matt Patricia ønskede, og det betyder ændringer. I første omgang har holdet fritstillet en ledende forsvarsfigur.

Efter seks sæsoner som startende safety i Detroit, må Glover Quin lede efter ny arbejdsgiver. Lions fritstillede den erfarne safety efter en skuffende sæson, både for holdet og spilleren selv. Dermed kan han frit skrive under med ethvert interesseret hold i NFL.

Den nu 33-årige forsvarsspiller kom til Detroit efter at have tørnet ud for Houston Texans i den professionelle karrieres første fire sæsoner. Her blev det dog aldrig til den store succes for det tidligere fjerderundevalg.

Forud for 2013-sæsonen skiftede han derfor til Detroit, hvor han leverede flere flotte sæsoner, men til tider også ustabilt spil. Veteranens bedste sæson kom i 2014, hvor han blev valgt til Pro Bowl, kom på det prestigefyldte Second Team All-Pro hold og leverede syv interceptions, flest af alle i hele NFL i den pågældende sæson.

Detroit sparer mere end 6 millioner dollars i forhold til lønloftet, så det giver god mening at sige farvel til en spiller, hvis bedste sæsoner ser ud til at være i fortiden. I samme ombæring sagde Detroit også farvel til receiver Bruce Ellington. Holdets administrerende direktør takkede i særdeleshed Quin for sine præstationer i Lions-uniformen.

Detroit har i Quandre Diggs og Tracy Walker et par unge spillere, der forventes at overtagen rollen som ledere på safety-positionen. Diggs spillede alle 16 kampe fra start i den netop overståede sæson. 24-årige Walker spillede i alle kampe, men har endnu sin første start til gode.