Cornerback DeAndre Baker er allerede under anklage for væbnet røveri, men nu er endnu en anklage undervejs. Den 22-årige cornerback skulle angiveligt have brugt 55.000 dollars på at bestikke vidner i røverisagen

DeAndre Bakers første år i NFL var en stor skuffelse, og år to ser heller ikke lovende ud. Men denne gang handler det ikke om spillet på banen.

I maj blev en arrestordre udstedt på Baker og Seattles’ cornerback Quinton Dunbar for væbnet røveri, efter de to, ifølge vidner, havde truet sig til ure og kontanter til en værdi af flere tusinde dollars.

Få dage efter trak flere af vidnerne dog pludselig deres forklaring tilbage. Og nu ved vi måske hvorfor.

DeAndre Baker og Quinton Dunbar mistænkes nu for at have betalt vidnerne 55.000 dollars for at ændre deres vidneudsagn.

Politiet har endnu ikke officielt anklaget de to cornerbacks, men efterforskerne er ved at få dommertilladelse til at ‘ransage’ Baker og Dunbars iCloud-brugere, så de kan finde beviser for, at de to har bestukket vidnerne.

Bestikkelserne skulle angiveligt være aftalt gennem Instagram-beskeder.

Ifølge mediet New York Daily News kan sagen ikke bare betyde bøde og fængselsstraf til de to spillere. New York Giants forventes også at fritstille DeAndre Baker efter de nye anklager er kommet frem.

Baker har ellers ni millioner dollars garanterede på sin førsterundekontrakt, men dem kan Giants slippe for at betale, hvis det viser sig, at Baker har begået grov kriminalitet.

Og det føler Giants sig nu så sikre på, at de er villige til at fyre Baker, før retssagen går i gang.

DeAndre Baker blev valgt af Giants med valg nummer 30 i første runde af 2019-draften. Han levede dog slet ikke op til valget i sin rookie-sæson, hvor han var en stor svaghed i opdækningen. Efter sæsonen rangerede analysesiden Pro Football Focus ham som den 115. bedste blandt alle cornerbacks, der spillede minimum en femtedel af sit holds defensive snaps.