Washington-klubben har fritstillet quarterback Alex Smith, der i 2020 vandt prisen ‘Årets Comeback’ og hjalp klubben med at vinde NFC East

Selvom Washington Football Team vandt NFC East og kom i slutspillet i 2020-sæsonen, så har klubben ambitioner om at opgradere på quarterback-positionen.

På den baggrund har man valgt at fritstille Alex Smith. Manøvren sparer holdet 14,7 millioner dollars på 2021-lønbudgettet.

Holdet udsendte efterfølgende en pressemeddelelse, hvor man understregede, at der var tale om en fælles beslutning mellem de to parter.

Det ændrer dog ikke på, at holdet højst sandsynligt havde fritstillet Smith uanset hvad. Selvom quarterbackens comeback var en inspirerende historie sidste sæson, så var spillet på banen ikke godt nok til at berettige de knap 25 millioner dollars, det vil koste at beholde ham i 2021.

Dertil fylder han 37 år i maj og har formentlig ikke mange sæsoner tilbage i NFL. Derfor giver det god mening for Football Team at begynde jagten på fremtidens quarterback.

Det kan enten ske gennem draften – hvor man har valg nummer 19 i første runde – eller free agency, hvor klubben efter fritstillingen af Smith har knap 60 millioner dollars tilbage på lønbudgettet.