Det ser ud til, at vi får en norsk kicker i NFL i 2019. Vikings har sendt et femterundevalg til Baltimore Ravens for at sikre sig Kaare Vedvik, der har imponeret i pre season.

Dan Bailey imponerede ikke for Minnesota Vikings sidste år, og han har åbenbart ikke overbevist den henover sommeren. Selvom Bailey ikke er fyret endnu, ligner han en mand på vej ud, efter Vikings har tradet sig til en ny norsk kicker.

Handlen sender et femterundevalg til Baltimore Ravens i bytte for den 25-årige kicker Kaare Vedvik fra Stavanger i Norge. Vedvik har imponeret de sidste to år i pre season.

Udover at være kicker, kan Vedvik også punte, og Vikings skulle efter sigende lege med tanken om, at han kan bruges til begge ting.

Norske Vedvik var også hos Baltimore Ravens sidste år, og han lignede allerede dengang en mand, der kunne være blevet tradet til et kicker-hungrende hold. Desværre for Vedvik blev han overfaldet og pådrog sig alvorlige skader sidste i august 2018.

Derfor tilbragte han i stedet hele sæsonen på injured reserve, men heldigvis er han vendt stærkt tilbage i denne pre season. I den første kamp ramte han på fire ud af fire field goals, heriblandt en 55-yarder. Derudover havde han to punts på 58 og 53 yards.

Baltimore Ravens mangler dog ikke en kicker, da de har ligaens bedste i form af Justin Tucker, og derfor har adskillige hold været interesseret i Vedvik. Udover Vikings var Bears og Jets meldt interesserede.