Først blev han fritstilet af Texans, men nu er parterne blevet enige og cornerback Vernon Hargreaves III spiller også næste sæson for Houston Texans.

Vernon Hargreaves III havde stjernestatus i college-rækkerne, hvor han terroriserede modstandernes angreb i sin tid hos Florida. Derfor var han et højt første-rundevalg i 2016-draften, hvor Buccaneers valgte han som nr. 11.

Han fik dog aldrig den store succes hos Buccaneers og blev ofte skældt ud for ikke at have den rette indstilling og endda komme for sent til træning.

Derfor tradede Bucs ham midt i sidste sæson til Texans, hvor sidstnævnte overtog hans rookie-kontrakt, og dermed også havde muligheden for at længe ham på hans 5th Year Option inden denne sæson.

Det fravalgte Texans, og dermed var cornerbacken fritstillet. Forhandlingerne fortsatte dog, og nu er parterne sp blevet enige om en kontraktforlængelse.

Texans har udtalt, at de ikke har oplevet nogle af de før beskrevne problemer, men har alligevel kun givet den 24-årige cornerback en ét-års-kontrakt.

I sin karriere står Hargreaves III noteret for 163 tacklinger, to interceptions og et enkelt touchdown.