I fire år var safety Ha Ha Clinton-Dix en del af Green Bay Packers-holdet, men efter et kort afstikker til Washington Redskins vender han nu tilbage til NFC North hos Chicago Bears.

I fire et halvt år gjorde Ha Ha Clinton-Dix alt for at sikre sejre til Green Bay Packers, men i den kommende sæson trækker han trøjen over hovedet for divisionsrivalen Chicago Bears.

Den 26-årige safety tilbragte anden halvdel af 2018-sæsonen hos Washingon Redskins efter en trade midt i sæsonen, men nu er han tilbage i NFC North. Hos Bears får han en etårig aftale til endnu ukendt grundløn.

Hos Bears skal Clinton-Dix formentlig afløse Adrian Amos, som Bears netop har mistet i free agency. Amos tog nemlig den anden vej, og skal næste år tørne ud for Green Bay Packers, og der vil altså være lidt ekstra safety-krydderi i den rivalisering i 2019.

Ha Ha Clinton-Dix blev valgt i første runde af 2014-draften og har aldrig misset en kamp i sin NFL-karriere. I alt har han lavet 14 interceptions i de første fem år af sin karriere.