Efter en stille mandag fra Green Bay Packers’ side har de i den grad meldt sig på banen tirsdag. Hos divisionsrivalerne Chicago Bears bliver safety Adrian Amos hentet på en fireårig aftale.

Packers hentede ingen på free agencys første dag, mandag, men tirsdag har de fået hænderne ud af lommen. Først hentede de to pass rushere, og nu fortsætter opgraderingen af forsvaret.

Hos divisionsrivalerne Chicago Bears henter man den dygtige safety Adrian Amos på en fireårig aftale. I følge ESPN’s Jeremy Folwer er der tale om en aftale, der kan give op mod 37 millioner dollar. I følge ESPN’s Adam Schefter er 14 af dem i det første år, mens han kommer til at tjene 21 million dollar de første to år.

25-årige Adrian Amos blev valgt af Chicago Bears i femte runde af 2015-draften, og på trods af sin status som femterundevalg har han været starter fra første kamp i 2015-sæsonen.

Siden er det blevet til 60 kampe for Bears, og i 2018 var han en vigtig del af Bears’ drabelige forsvar. Hos Packers skal han sikre en safety-position, der ikke har leveret store resultater de sidste par år.