Green Bay Packers har på få minutter sikret sig to gange Smith, der excellerer i at jagte quarterbacken. Det er henholdsvis Za’Darius Smith og Preston Smith, som ostehovederne har fået fingrene i.

Green Bay Packers holdt sig i skyggen, da den ene handel efter den anden faldt på plads mandag på den første tilladte forhandlingsdag, men nu træder ostehovederne ud af skyggen og melder sig ind i free agency-kampen.

Her tirsdag melder Packers sig for alvor på banen, og det har de gjort ved at hente to pass rushere inden lige i rap af hinanden. Først blev klubben enige med den tidligere Ravens-outside linebacker, Za’Darius Smith, og kort efter kom en aftale med den nu forhenværende Redskins-profil, Preston Smith, i stand.

NFL Networks Ian Rapoport var den først til at berette om Za’Darius Smith-handlen, hvilket hurtigt blev bekræftet af ESPN’s Josina Anderson. ESPN’s Rob Demovsky fulgte straks op med nyheden om Preston Smith.

Za’Darius Smiths aftale med Green Bay er af fire års varighed med en værdi af hele 66 millioner dollar – heraf får han 34,5 millioner dollar i de første to år. Preston Smith bliver også rigtig godt betalt, men ikke på helt samme niveau. Han får en fireårig kontrakt til 52 millioner dollar, hvoraf 16 millioner dollar er fuldstændig garanteret. Det er en årsløn på 13 millioner dollar sammenlignet med hans nye holdkammerats årlige hyre på 16,5 millioner dollar.

Både Za’Darius Smith (Ravens) og Preston Smith (Redskins) blev valgt i anden runde af 2015-draften og har løbende etableret sig som profiler. Preston har 24,5 sacks på cv’et i de første fire sæsoner, mens Za’Darius står noteret for 18,5 sacks – 8,5 sacks af disse kom i 2018, der var et gennembrudsår for den tidligere Ravens-profil.