Seahawks og Titans har tidligere været inde i billedet, men det er Browns, der på nuværende tidspunkt er mest interesseret ifølge Mary Kay Cabot fra cleveland.com.

Jadeveon Clowney har været en free agent siden marts, hvor det nye NFL-år startede, men han er stadig ledig på markedet. Han har dog fået tilsendt tilbud fra en række klubber uden, at det har udløst en underskrevet kontrakt. Browns har været inde i billedet fra starten af, og nu kunne noget tyde på, at de gør klar til at give et nyt tilbud.

Bus Cook er agent for både Clowney og den nuværende Browns-stjerne, Myles Garrett, som lige nu forhandler om en stor kontraktforlængelse, men Clowney’s navn dukker jævnligt op i samtalerne mellem Cook og Browns-ledelsen ifølge Cabot.

Clowney blev lige efter sæsonen opereret for en skade, hvilket har været et gennemgående tema for det tidligere topvalg i 2014-draften. Han har således kun spillet alle 16 kampe på en sæson en enkelt gang i sin karriere, og han har generelt døjet med en del småskavanker.

Han er samtidig valgt til pro bowl tre gange og med tanke på, at han kun er 27, så er det usædvanligt, at en spiller med hans talent stadig er fri til at skrive kontrakt. Det har længe været rygtet, at Clowney ønsker mange flere penge, end hvad klubberne vil tilbyde.

Tiden vil vise, om det var klogt at “holde ud” i så mange måneder, men en pass rush duo bestående af to tidligere draft-topvalg i form af Clowney-Garrett lyder direkte uhyggeligt for resten af AFC North’s quarterbacks.