Først havde han vist nok skrevet under på en aftale med Baltimore Ravens, men så fortrød han, og nu er Za’Darious Smith i stedet endt hos Minnesota Vikings.

Efter tre år i Green Bay skulle Za’Darius Smith være vendt hjem til Baltimore, hvor han spillede de første fire år af sin karriere, men Smith fortrød og har i stedet skrevet under med Minnesota Vikings.

Efter et skadesplaget 2021 valgte Green Bay Packers at lade den ellers stærke pass rusher Za’Darius Smith gå.

Det kan divisionsrivalen Minnesota Vikings nu glæde sig over, da de tirsdag fik en underskrift fra Za’Darius Smith på en treårig aftale til 42 millioner dollars med yderligere 5 millioner dollars i opnåelige bonusser.

Za’Darius Smith spillede fra 2015 til 2018 fire sæsoner hos Baltimore Ravens, der valgte ham i fjerde runde af 2015-draften. Her var han en god spiller, men det var først, da han kom til Green Bay, at han blev en stor profil.

Hos Packers lavede han i 2019 og 2020-sæsonerne 26 sacks samlet og blev valgt til Pro Bowl begge år. Desværre for Smith og Packers fulgte der en 2021-sæson, hvor han var skadet næsten hele året og kun spillede med i én enkelt kamp.

Vikings håber nu, at den 29-årige pass rusher kan vende tilbage til storformen, og sammen med Danielle Hunter kommer til at udgøre en giftig duo, der skal gøre livet surt for blandt andet Smith’s tidligere holdkammerat i Green Bay, Aaron Rodgers.