Den tidligere Cardinals-safety Tony Jefferson vil med al sandsynlighed skrive under på en kontrakt med Baltimore Ravens ved free agencys begyndelse. Det rapporterer NFL.coms Ian Rapoport


Handlen kommer efter, at Baltimore Ravens forleden fritstillede secondary-duoen Shareece Wright og Kendrick Lewis. Men nu kommer der altså mere konkurrence til pladserne i forsvaret.
 
Læs også: Topcornerback på vej til Patriots
Den 25-årige safety Tony Jefferson bliver hentet ind fra Cardinals som en klar forstærkning til Ravens’ secondary. Handlen betyder også at der nu er skærpet konkurrence til de aldrende safetys Lardarius Webb og Eric Weddle, som begge er i deres karrieres efterår og ikke længere kan være på banen i alle spil.
Tony Jefferson skifter ovenpå en god sæson som starter i Arizona. Han har derfor også haft muligheden for at blive godt betalt, når free agency begynder torsdag aften dansk tid. Her har Cleveland Browns, blandt andre, været meldt interesserede og har angiveligt tilbudt en større pose penge end Ravens.
Læs også: Bengals forlænger med stabil receiver
Valget faldt dog endeligt på Ravens, og det kan de takke safetyen Weddle for. Weddle skulle have overtalt Jefferson til at vælge Ravens frem for divisionsrivalerne fra Cleveland Browns, ifølge NFL.coms Mike Garafolo. Ravens og Jefferson er blevet enige om en stor aftale.


I den forgangne sæson imponerede Jefferson så meget, at han er placeret som den højest rangerede safety på både NFL.coms og Gul Kluds liste over free agents.