Linebacker Jamie Collins vender tilbage til New England Patriots efter et par år hos Cleveland Browns.

Linebacker Jamie Collins blev i starten af marts fyret af Cleveland Browns, og efter knap to måneder som arbejdsløs har han nu fået fremtiden på plads.

Collins vender nemlig hjem til det hold, der i sin tid valgte ham i anden runde af NFL-draften i 2013 – nemlig New England Patriots. Det erfarer Ian Rapoport fra NFL Network. Han kan dog ikke rapportere kontraktens detaljer.

Hos Patriots skal Collins nu kæmpe med blandt andre Ja’Whaun Bentley, Dont’a Hightower og Kyle Van Noy om spilletid på linebacker-pladserne.

I 2016 sagde Patriots farvel til Collins midt i sæsonen, da de sendte ham til Cleveland Browns i en byttehandel, der sendte et tredjerundevalg til Patriots.

I Cleveland skrev Collins i 2018 under på en fireårig kontraktforlængelse, der ville indbringe ham knap 50 millioner dollar. Efter blot én sæson indså Browns dog, at de havde begået en fejl, hvorfor de altså fritstillede ham i marts.

Jamie Collins, 29 år, nåede i sine tre og en halv sæsoner i Patriots 10,5 sacks og 10 forcerede fumbles på 50 kampe. For Browns nåede han at spille 30 kampe, hvor det blev til syv sacks og tre forcerede fumbles.

SKRIV ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her