Captain Munnerlyn og Mike Adams er færdige i Carolina.

Carolina Panthers har i nogle år været kendt for deres stærke forsvar, men det viste sig at blive en svaghed i 2018, hvor forsvaret skuffede og ikke levede op til forventninger.

Det betyder, at der bliver foretaget et generationsskifte på forsvaret. Panthers har allerede sagt farvel til erfarne profiler som linebacker Thomas Davis, 35 år, og pass rusher Julius Peppers, 39 år, og nu ryger endnu et par spillere i svinget.

Panthers har nemlig valgt at fritstille cornerback Captain Munnerlyn og lade safety Mike Adams gå. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

30-årige Munnerlyn i 2017 skrev under på en fireårig aftale med Panthers, og han har siden været holdets foretrukne slotcornerback. Munnerlyn startede også karrieren i Panthers, inden han i 2014 skiftede til Minnesota Vikings, hvor han spillede et par sæsoner, før han vendte tilbage til Panthers i 2017. I sin karriere har han grebet 12 interceptions, men i løbet af de seneste to sæsoner har han kun grebet én.

Panthers sparer blot to millioner dollar ved at fritstille Munnerlyn nu, men det vil give bedre muligheder for, at yngre cornerbacks får spilletid.

Mens Munnerlyn er blevet fritstillet, får 37-årige Adams bare ikke forlænget sin aftale. Hans kontrakt udløber nemlig, når det nye ligaår starter den 13. marts. Adams har spillet de seneste to sæsoner i Panthers med 16 forsvarede kast og fem interceptions til følge, men er blevet overflødig, efter at Panthers for nylig forlængede med safety Eric Reid.