Den tidligere Vikings-profil har fundet sit nye hjem i NFL.

Det er bare en uge siden, at Carolina Panthers sendte D.J. Moore til Chicago som led i aftalen, der sikrede mandskabet det øverste valg i 2023-draften. Nu har David Trepper, Scott Fitterer og Frank Reich fundet Moores afløser, og valget er faldet på den erfarne Adam Thielen, der har skrevet under på en treårig kontrakt.

I løbet af de seneste ni sæsoner har Adam Thielen slået sit navn fast med syvtommersøm i Minnesota, hvor han etablerede sig blandt de bedre receivere i ligaen. Thielen nåede 135 kampe i lilla, hvori han greb 534 bolde for 6.682 yards og 55 touchdowns. Som følge står Thielen noteret for fjerde flest grebne yards og scoringer i Vikings’ glorværdige historie.

Fremadrettet får Adam Thielen en afgørende rolle i genrejsningen af Carolina Panthers’ franchise. Dertil skal Thielen hjælpe Panthers’ kommende rookie quarterback med at finde sine ben i NFL og forløse sit potentiale – uanset om det bliver C.J. Stroud, Bryce Young eller Anthony Richardson, som Panthers vælger med det første valg i 2023-draften.

Derudover skal Thielen vise vejen for Panthers’ unge receiverkorps, der tæller flere unge, relativt uforløste spillere som Terrace Marshall Jr. og Laviska Shenault Jr. De tre receivere får også selskab af Miles Sanders og Hayden Hurst, som er skiftet til Carolina i den forgangne uge.