Kort efter, at det blev offentliggjort, at Ravens havde fået et af free agencys største navne i Earl Thomas, kommer det frem, at de også har hentet en ny runningback.

Efter at have tilbragt hele otte år i en Saints-uniform, har Mark Ingram fået ny arbejdsgiver. Han skal de næste tre år repræsentere Baltimore Ravens, det fortæller ESPNs Adam Schefter og Dianna Russini.

Runningbacken kan tjene op mod 15 millioner dollars i den periode. Det er en solid lønningsdag for en efterhånden aldrende runningback

Den 29-årige runningback skal dermed danne partnerskab med Gus Edwards, den udraftede rookie, som gjorde et flot stykke arbejde i den forgangne sæson. Ingram har god erfaring med at dele runningbackrollen. I New Orleans har han med stor succes spillet sammen med spillere som Darren Sproles, Alvin Kamara, Pierre Thomas og Tim Hightower.

Den tidligere Heisman Trophy-vinder (Den bedste spiller i college) har to gange i karrieren rundet de magiske 1000 løbeyards. Det skete i 2016 og 2017, hvor Ingram også samlet set snittede fem yards per løb –  også en stor milepæl for en startende runningback.

Ingrams tid i New Orleans var forventet at ende inden free agency, og da Saints hentede Latavious Murray til klubben blev det cementeret. Ingram, der også har udviklet sine evner som receiver, siden han blev draftet i 1. runde i 2011, kommer til et løbebaseret angreb i Baltimore, der vil give ham rig mulighed for at vise alle sine kvaliteter frem.