Travis Benjamin rykker til San Francisco efter fire år i San Diego/Los Angeles.

Efter at de nåede Super Bowl i 2019-sæsonen, har San Francisco 49ers mistet en af deres store profiler på angrebet, da receiver Emmanuel Sanders forlod holdet til fordel for New Orleans Saints i free agency.

Til at hjælpe med at erstatte Sanders har cheftræner Kyle Shanahan og kompagni hentet en gammel kending ind. Den hurtige receiver Travis Benjamin får nemlig en etårig kontrakt hos San Francisco, efter at han har spillet de seneste fire sæsoner hos San Diego/Los Angeles Chargers.

Det skriver Ian Rapoport fra NFL Network.

Kyle Shanahan har tidligere arbejdet sammen med Travis Benjamin i Cleveland Browns, hvor Shanahan var offensiv koordinator i 2014, mens Benjamin var på holdkortet.

Travis Benjamin, 30 år, er dog ikke en direkte afløser for Emmanuel Sanders, og i de to seneste sæsoner har han især været skuffende hos Chargers. Shanahan og co. vil dog håbe, at han kan finde formen fra 2015, hvor Benjamin havde sin bedste sæson med knap 1.000 yards og fem touchdowns for Cleveland Browns. Det er dog et longshot, og 49ers kan sagtens finde på at vælge en receiver i første runde af årets draft.