Tom Brady står uden kontrakt for første gang i karrieren, og quarterbacken går ind til free agency med et åbent sind. Han udelukker intet.

Frem til free agency i marts bliver et af de allerstørste fokuspunkter, hvor quarterback Tom Brady skal spille. Patriots-legenden har givet klart udtryk for, at han ikke er færdig i NFL. Til gengæld er det ikke så sikkert, at Brady fortsætter karrieren i New England.

Efter 20 år som omdrejningspunktet for de seksdobbelte Super Bowl-vindere udelukker den 42-årige signal-caller ikke at kaste sine næste bolde for et andet hold end Patriots.

“Jeg er åben omkring processen, og på samme tid elsker jeg at spille football og har lyst til at spille og gøre det godt,” siger Brady i et interview med Westwood One via NBC Sports Boston.

Læs også: Brady spiller videre, men bliver det i New England?

“Jeg glæder mig til det, der ligger foran mig. Hvad end fremtiden bringer, så tager jeg imod det med åbne arme,” lyder det videre fra quarterbacken.

Det mest realistiske scenarie er, at Brady fortsætter og slutter karrieren i New England, men det er langt fra sikkert. Hvis Brady står hårdt fast på, at han skal have en høj løn, så har Bill Belichick før vist, at han sagtens kan glemme fortidens bedrifter i forsøget på at skabe det bedste hold.

Tom Brady har været en del af alle Patriots’ seks Super Bowl-sejre og er blevet kåret til Super Bowl MVP i fire af disse. Han har også stået som taber i tre finalekampe, to gange mod Giants og senest mod Eagles i 2017-sæsonen.

Brady er også blev kåret til NFL MVP tre gange (2007, 2010 og 2017). Han står desuden noteret for adskillige franchise- og NFL-rekorder.

Skriv en kommentar