Efter Raiders for nyligt sagde farvel til den mangeårige starter, Derek Carr, skulle der ikke gå lang tid inden erstatningen var klar.

Jimmy Garoppolo kommer til at skifte San Francisco ud med Las Vegas, det står klart på førstedagen af free agency. ESPNs Jeremy Fowler var først med historien om quarterbackskiftet. Den erfarne quarterback kommer til at spille de næste tre sæsoner i Sin City.

Ifølge ESPNs reporter Adam Schefter er der tale om en aftale, der kan indbringe i underkanten af 70 millioner dollars i den periode. Det er væsentlig mindre end de 150 millioner, New Orleans Saints kan ende med at betale Derek Carr over de næste fire sæsoner.

Garoppolo bliver dermed genforenet med Josh McDaniels, der i øjeblikket er cheftræner hos Raiders, men tidligere var offensiv koordinator for New England Patriots, hvor quarterbackens karriere startede.

Den nu 31-årige quarterback har spillet for 49ers siden 2017. San Francisco tradede for quarterback og gav ham efterfølgende en femårig kontraktforlængelse med en værdi på mere end 130 millioner dollars. Jimmy G har efterfølgende staret 55 kampe for 49ers i grundspillet, hvoraf det er blevet til 38 sejre og 17 nederlag.

Skader var for stor en del af tiden for 49ers, kun en enkelt sæson formåede quarterbacken at spille alle kampe i grundspillet. Det var i 2019, hvor holdet endte med at tabe til Patrick Mahomes og Chiefs i Super Bowl.

Garoppolo er på vej tilbage efter en slem fodskade gjorde en ende på 2022-sæsonen og kan se frem til at kaste til Davante Adams og Hunter Renfrow i Josh McDaniels’ angreb.