På sin 29-års fødselsdag fik receiver Odell Beckham Jr. det eneste han ønskede sig – Frihed.

NFLs trade-deadline var i tirsdags, og selvom der var flere rygter om interesserede hold og forespørgsler, så lykkedes det ikke Browns at komme af med stjernereceiveren.

I denne uge har han så siddet ude to træninger, hvor klubben, bad ham om at blive væk. Og fredag morgen amerikansk tid skete det så. Browns har fritstillet Odell Beckham Jr. – og så endda på hans 29 års fødselsdag.

Efter NFLs regler så er Odell Beckham Jr. nu på det frie marked, men inden han selv kan vælge klub, så skal han gennem den såkaldte waiver wire, hvor NFLs dårligst placerede mandskaber kan lægge billet ind på ham.

Den aktuelle “stilling” i NFLs omvendte hakkeorden ser lige nu således ud:

1 Lions
2 Dolphins
3 Texans
4 Jaguars
5 Jets
6 Giants
7 Washington FT
8 Eagles
9 Seahawks
10 Bears

Hvis én af dem eller en anden af de andre 31 klubber lægger billet ond på Odell Beckham Jr. indenfor 24 timer, så er han deres.

Rygter om hans nykker og diva-personlighed kan dog få mange klubber til at trække hornene til sig, samtidig med, at der er et lønspørgsmpål, der skal afklares.

Ifølge flere eksperter, så laver Browns Odells resterende løn om til en signing bonus, og sker dette, så er han gratis for sin nye klub i hvert fald i 2021, hvilket betyder, at han er væsentlig mere attraktiv, end hvis de skulle overtage hans resterende løn på 7,25 millioner dollars.

Browns får til gengæld ingen kompensation for Odell Beckham Jr., som de hentede hos New York Giants fir tre år siden for ét første-og tredje-runde pick og safety Jabrill Peppers.