Den 28-årige tackle har løftet sit spil gevaldigt i denne sæson og belønnes nu for det.

Fjerde gang er lykkens gang. I hvert fald for Garrett Bolles.

Efter tre lunkne sæsoner har den 28-årige venstre tackle fået et gennembrud i år, hvor han har været en forrygende tackle for Denver Broncos, og det bliver han nu også belønnet for.

Han har skrevet under på en ny fireårig aftale med Denver Broncos, som vil betale ham i omegnen af 68 millioner dollar. Det vil give ham en årsløn på 17 millioner, hvilket gør ham til den femtebedst betalte tackle i hele NFL. Det skriver flere medier, heriblandt ESPN, mens Broncos selv har bekræftet forlængelsen.

– Jeg elsker Denver, jeg elsker fansene her, jeg elsker alt ved det her sted, sagde Garett Bolles ifølge ESPN tirsdag.

– Jeg ved, at I alle sparkede mig i røvet gennem årene, men det er bare noget, jeg tog til mig og skulle lære af, og hvis det ikke var sådan, ved jeg, at jeg ikke ville være, hvor jeg er. Jeg tog det meget alvorligt, og jeg tog mig sammen i denne offseason. Jeg har fikset de ting, jeg gjorde forkert. Så det er mig, og jeg skal ikke nogen steder hen.

Garrett Bolles har i denne sæson end ikke tilladt et sack, mens han blot har lavet tre “holding penalties”. Tidligere i karrieren havde han store problemer med begge dele.