2022 var en stor, langtrukken skuffelse for Denver Broncos, men holdet forsøger nu at sætte et endnu stærkere hold.

Trods løfter fra Garrett Boles, så var det ikke nogen dans på roser for Russell Wilson i den første sæson for Denver Broncos, men med Sean Payton ved roret, skal der nye boller på suppen. Holdet, der endte i kulkælderen i AFC West har sendt store kontrakter efter to offensive linjemænd, Mike McGlinchey og Ben Powers.

Den mest kendte af de to er højre tackle Mike McGlinchey, der kommer til efter at have spillet hele sin karriere for San Francisco 49ers. Ifølge Ian Rapoport så får den store offensive tackle en fem år lang kontrakt med en maksimal værdi af 87,5 millioner dollars.

Netop den højre tackle-position var en stor svaghed for Denver i den forgangne sæson, det forsøges nu opgraderet. Den 28-årige angrebsspiller blev valgt i første runde af draften i 2018 og har været ramt af skader i sin NFL-tid, men hvis rask, så er han en force i løbetspillet.

Guard-positionen har også været genstand for kritik i Denver, og her er der også hentet forstærkninger ind udefra. Ben Powers kommer til fra Baltimore, og som hos Mike McGlinchey så er der tale om en fyrstelig kompensation for skiftet.

Ifølge selvsamme Ian Rapoport, så varer kontrakten fire år og kan indbringe mere end 50 millioner dollars.

Den 26-årige guard har ikke samme rutine som den nye højre tackle, men har trods alt startet 29 kampe i grundspillet for Ravens de seneste to sæsoner. Powers har været solid i sit spil og har i særdeleshed været en gevinst i kastespillet, nu skal han beskytte Russell Wilson.