I en noget chokerende handel sender New York Giants deres store profil Odell Beckham Jr. til Cleveland Browns.

Det er ikke lang tid siden, at der ikke var meget at smile af i Cleveland Browns, men i NFL kan tingene engang imellem gå stærkt.

Læs også: Overblik over alle free agency-handler

Sidste år kom Browns tilbage på fode igen, og med denne fornyede tro på sig selv, har holdet nu belønnet deres unge quarterback Baker Mayfield yderligere. Mayfield har ihvertfald en god grund til at smile op til begge ører, for ifølge flere kilder er en af NFL’s mest profilerede receivere Odell Beckham Jr. netop blevet handlet til Cleveland Browns.

I følge Tom Pelissero fra NFL Network modtager Giants dette års valg nr. 17 i draften, samt et tredjerundevalg og den unge safety Jabrill Peppers.

Det betyder, at Giants har to valg i den kommende drafts første runde. Dermed har holdet enten flere valg at sprede ud, eller også er det en del af større plan om at komme længere frem i draften, ved hjælp af endnu flere byttehandler.

Beckham Jr. fik for et halvt år siden en 20 millioner dollar bonus, da han underskrev sin kontraktforlængelse med Giants. Ifølge Pelissero kommer Giants kun til at rydde 5 millioner dollar i cap space i 2019.

Beckham Jr. kommer til et meget ungt og fremadstormende Browns hold, og han bliver en del af en ny, spændende og eksplosiv receiver duo i NFL, når han for fremtiden kommer til at stille op ved siden af sin gamle LSU-holdkammerat Jarvis Landry.

Beckham Jr. har siden sin indtræden i NFL været en af ligaens største profiler, og på trods af vedholdene rygter om at en handel med Beckham kunne komme på tale, så vil denne handel formodentlig sende chokbølger gennem Giants-fanbase.

Jabrill Peppers vil formentlig kunne træde ind som starter og overtage den rolle som Landon Collins tidligere havde hos Giants.