Justin Houston er fritstillet og Dee Ford er tradet til 49ers, og derfor har Chiefs været på udkig efter nye spillere til at jagte modstanderens quarterback. Det har de fundet i form af Alex Okafor, der spillede hos Saints i 2018.

Kansas City Chiefs har sendt mere eller mindre hele deres pass rush fra 2018-sæsonen videre. Først blev Justin Houston fritstillet, og siden blev Dee Ford sendt til 49ers i bytte for et andenrundevalg. Derfor skulle nye navne til, og det har Chiefs fundet hos NFC-finalisterne New Orleans Saints.

Defensive end Alex Okafor, der har spillet hos Saints de sidste to sæsoner, bliver udstyret med en treårig aftale med en værdi op til 24 millioner dollar, meddeler NFL Networks Ian Rapoport.

28-årige Okafor blev valgt i fjerde runde af Arizona Cardinals tilbage i 2013-draften, hvorefter han havde fire svingende sæsoner. Hans bedste sæson var i 2014, hvor han nåede otte sacks. I 2017 røg han til New Orleans Saints, hvor han har spillet i to år som starter modsat Cameron Jordan.

Hos Chiefs vil Okafor kæmpe om spilletiden med Tanoh Kpassagnon og Breeland Speaks, som Chiefs har brugt andenrundevalg på i henholdsvis 2017- og 2018-draften.