Pass rusher Joustin Houston er blevet fyret af Kansas City Chiefs efter otte sæsoner i klubben. Chiefs har samtidig hentet runningback Carlos Hyde.

Kansas City Chiefs sikrede for nylig, at forsvarsstjernen Dee Ford fortsætter i klubben ved at benytte sig af et såkaldt franchise tag, men nu siger de farvel til en anden forsvarsprofil.

Efter længerevarende rygter, om at Chiefs ville sende Justin Houston videre i en trade, er det ikke lykkedes, og i stedet er han i stedet blevet fritstillet. Det bekræfter klubben.

*** Chiefs vil forsøge at trade Justin Houston

Fyringen af Houston betyder, at Chiefs har yderligere 14 millioner dollar i økonomisk råderum, som de kan benytte sig af, når free agency starter onsdag.

30-årige Houston blev valgt af Chiefs i tredje runde af NFL-draften i 2011. Siden har han stået for 78,5 sacks, forceret 14 fumbles og grebet fire interceptions i Chiefs-trøjen. Han har desuden også været til fire Pro Bowls.

I 2018 leverede ni sacks, og han bliver med det samme en af de mere interessante spillere, der står uden kontrakt.

Chiefs henter Carlos Hyde
Udover at fyre Houston, har Chiefs også sikret sig en forstærkning.

De har nemlig hentet runningbacken Carlos Hyde, der for nylig blev fyret i Jacksonville Jaguars. Han er blevet udstyret med en etårig kontrakt til 2,8 millioner dollar ifølge Adam Schefter fra ESPN.

Hyde skal kæmpe med Damien Williams om spilletid på runningback-pladsen, efter at Chiefs i sidste sæson fyrede Kareem Hunt, da han blev anklaget for vold.

I 2018 løb Hyde for blot 571 yards og fem touchdowns, mens han snittede 3,3 yards per løb.