Kansas City Chiefs har skrevet kontrakt med Los Angeles Rams’ tidligere center Austin Blythe.

Kansas City Chiefs led som bekendt et smertefuldt nederlag til Tampa Bay Buccaneers i Super Bowl LV, hvor sidstnævntes forsvar igen og igen lykkedes med at trænge igennem og chikanere Patrick Mahomes. Som direkte konsekvens heraf har Chiefs brugt den seneste måned på at rokere rundt på den offensive linje.

Først blev Mitchell Schwartz, Eric Fisher og Austin Reiter sendt på porten, mens Joe Thuney og Kyle Long blev bragt ind. Nu har Chiefs også fundet angrebets nye center i form af Austin Blythe, der har fået en etårig aftale.

Austin Blythe har tørnet ud for Los Angeles Rams i de seneste fire sæsoner, hvoraf han har startet 63 kampe. I sin karriere har Blythe kun tilladt seks penalties og været direkte impliceret i 8,5 sacks. Ifølge analyseinstituttet Pro Football Focus var Blythe endda den niende bedste offensive linjespiller i NFL i fjor.

Foruden ovenstående meritter har Austin Blythe både udmærket sig som guard og center i NFL. I 2018-2019 spillede Blythe højre guard for Rams, mens han i fjor spillede center.