Der har været gang i svingdøren hos Cleveland Browns, holdet har tilføjet flere forsvarsspillere og nu bliver der sagt farvel til prominente navne.

Jadeveon Clowney fik to sæsoner hos Cleveland Browns, men nu er han fortid i klubben, da de har valgt ikke at forlænge samarbejdet. 

Det tidligere førstevalg i draften havde stor succes i sin første sæson i klubben i 2021, men den forgangne sæson var symptomatisk på store dele af spillerens karriere. Skader og manglende produktion prægede sæsonen. Det blev kun til to sacks for den 30-årige forsvarsspiller, der stadig spillede godt imod løbet, men Browns har tilføjet Dalvin Tomlinson og Ogbonnia Okoronkwo til forsvaret og går med yngre spillere.

I samme ombæring har Cleveland også sagt farvel til safety John Johnson III, der som Clowney også fik to sæsoner i klubben. Den erfarne safety kom til i free agency inden 2021 på en aftale der løb tre sæsoner. Spillet nåede dog aldrig samme højder som i tiden hos Rams, og dermed fik han ikke lov til at spille kontrakten ud.

Cleveland har dog allerede erstatningen klar, idet de er blevet enige om en tre år lang aftale med den Super Bowl-vindende safety, Juan Thornhill. Den 27-årige forsvarsspiller har spillet for Chiefs i sine første fire professionelle sæsoner og har dermed vundet to Super Bowls.

Thornhill har sine bedste kvaliteter i opdækningspillet, og her har Browns manglet kvalitet de seneste sæsoner.