Bradley Roby tager til Houston Texans på en etårig aftale.

I 2018 spillede safetyen Tyrann Mathieu i Houston Texans på en forholdsvis billig etårig aftale i et forsøg på at spille sig til en større kontrakt i dette forår. Det lykkedes, og han står til at skrive under på en lukrativ treårig aftale med Kansas City Chiefs, der gør ham til den bedste betalte safety i NFL.

Og Mathieus manøvre har øjensynligt inspireret andre.

I hvert fald skifter cornerback Bradley Roby fra Denver Broncos til Houston Texans på en etårig aftale, der vil indbringe ham 10 millioner dollar. Det erfarer NFL Network-journalisten James Palmer.

Det er ikke urealistisk, at Roby havde andre tilbud, der bød på en længere kontrakt. Det har dog formentlig ikke været aftaler, der ville gøre ham til en af NFL’s bedste cornerbacks.

Roby har nemlig, siden han blev valgt i første runde af NFL-draften i 2014, været svingende i sine præstationer for Broncos.  Til tider har han lignet en dominerende cornerback, mens han andre gange har set middelmådig ud. Det håber han formentlig at ændre på i 2019-sæsonen hos Texans.

27-årige Roby har spillet 79 kampe i sin femårige karriere, og han står noteret for syv interceptions og 60 forsvarede kast.