I går kom det frem, at Anthony Barr var blevet enig med New York Jets om en kontrakt. Nu har Anthony Barr vendt på en tallerken, og han har i stedet valgt at blive hos Minnesota Vikings.

New York Jets har brugt en masse penge i årets free agency (se overblik), og i går var de også blevet enige med Vikings’ alsidige linebacker Anthony Barr om en ny kontrakt.

Nu har Anthony Barr dog fortrudt, og han er i stedet blevet enige med Minnesota Vikings om at fortsætte samarbejdet, meddeler NFL Networks Mike Garafolo. I følge ESPN’s Adam Schefter havde han fortalt Jets, at han ville skrive under med dem.

Siden mandag har alle hold kunne forhandle med spillere, der har kontraktudløb. Kontrakterne løber dog først ud onsdag aften, og intet kan derfor skrives under før i morgen. Alligevel bliver mange spillere og hold enige, men da der ikke er skrevet under på noget, kan man nå at ændre mening.

Hos Vikings er Barr, i følge NFL Networks Ian Rapoport, blevet enige om femårig aftale med en værdi på 67,5 millioner dollar, hvilket svarer til 13,5 millioner dollar om året. Han bliver dermed den næstdyreste off ball linebacker kun overgået af CJ Mosley, der er på vej til at underskrive en monsteraftale med Jets.