Når man nu er ved at ramme sin karrieres efterår, så er det på tide, at man sikrer sit eftermæle bedst muligt. Det gør man ved at vinde kampe og vinde titler, og det er én af alle tiders bedste runningbacks, Adrian Peterson, klar over.

Da han er på udkig efter en ny arbejdsgiver, er dette da også det primære kriterie for sit nye hold. Han har statistikken, han har sine probowls, men han mangler en ring.

Dette understregede han i et interview med Sirius XM NFL radio. “Jeg leder efter en mesterskabskandidat. Jeg leder efter et hold, som er bygget til at vinde et mesterskab. Det er mit ultimative mål og jeg føler, at jeg virkelig kan hjælpe med at opnå dette. Et hold med en god quarterback, at godt forsvar og nogle nøglespillere på angrebet. Hvis jeg kunne komme ind på sådan et hold, ville det være perfekt”.

Adrian Peterson har lige beskrevet enhver spillers drømmescenarie. Desværre for ham, er det de færreste hold, som både opfylder de kriterier og som er på udkig efter en aldrende runningback, som ikke bidrager med noget i kastespillet.

Desuden, kæmper han mod andre runningbacks, som også jager den sidste kontrakt. Der er stadig navne på markedet som Todd Gurley, LeVeon Bell, Frank Gore, LeSean McCoy, T.J. Yeldon og Duke Johnson. Det er ikke sikkert, at Peterson har frit valg, når det kommer til stykket.